sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Toți directorii de școli din Arad, invitați „cu nuiaua” deasupra capului, la o ședință organizată la cheful europarlamentarului Gheorghe Falcă

  de O. Peniță | 2 mai 2023, 9:38 AM | Culise | Recomandările editorilor

  3

  Urmare a articolelor de presă în care comentatorii de la Special Arad au abordat subiectul chefului monstruos pe care l-a organizat europarlamentarul Gheorghe Falcă, la o zi după ce și-a sărbătorit ziua de nume, am primit mai multe informații de la cititori fideli, unii dintre ei chiar participanți la respectiva „agapă”. Dintre acestea, pe una nu avem cum să o „ocolim” și să nu o facem publică fiindcă ni se pare revoltătoare.

  Cu aproximativ o săptămână înainte de cheful organizat de echipa europarlamentarului Gheorghe Falcă la un salon de evenimente din Livada, inspectorul general școlar Marius Gondor (ISJ ARAD)a adresat o invitație, pe unu grup de whats app, tuturor directorilor de școli din Arad. Fără pretenția de a reda perfect ceea ce a scris pe grupul directorilor, vă spunem că Gondor, pe un ton mieros, le-a sugerat cam așa: „Dragi colegi, europarlamentarul Gheorghe Falcă vă invită pe toți la ziua dânsului (sau dansului), organizată la salonul… (nu vrem să facem reclamă gratuită -nota noastră). Este un bun prilej să organizăm o ședință în aer liber. Vă rog să confirmați aici (pe grupul de whats app) prezența.” După acest mesaj au început să curgă expresiile de genul „Prezent” (ca la școală, când se strigă catalogul) sau „Confirm”.

  Citește și: În capitala Vestului sălbatic românesc, șefii Poliției și Jandarmeriei din Arad pupă moaște de euro-sfânt

  Nu o să comentăm acum în ce măsură și-a încălcat inspectorul general școlar deontologia profesională și încercat o campanie electorală mascată, deoarece directorii, majoritatea acestora, sunt instalați în funcție pe anumite criterii, dintre care, printre cele mai importante, se numără și opțiunile politice.

  Trebuie să vă spunem că nu știm cu exactitate câți directori de școli au fost prezenți (oricum, mulți), însă vrem să subliniem gravitatea unui asemenea gest în „România Educată” pe care ne-o promit guvernanți de atât timp.

  Mai trebuie să spunem că invitația lui Marius Gondor a semănat a „prezența obligatorie!”. Credem că nu.

  Citește și: Încetinitorul de particule – Sfântul Gheorghe mai nou se sărbătorește la Sfânta Fecioară (Sânleani). Nu, nu pe Titanic!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce e mai trist ca așa se câștigă și alegerile în Arad tot cu nuiaua prezenta mică ajută enorm angajații primăriei a instituțiilor deconcentrate a unor culte religioase care primesc beneficii și familiile tuturor acestora și rezulta numărul de voturi PNL.
   Așa că dacă arădenii doresc o conducere mai bună a orașului să-și miște fundul la vot.
   Și în loc de 35% să iasă măcar 55% atunci se va vedea adevărata valoarea a PNL-ului în Arad.

   +19 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.