Falcă și-a schimbat iatacul. A renunțat la President pentru…

  de Special Arad | 22 ianuarie 2015, 2:57 PM | Culise

  0

  Știri Arad. Falcă organizează chefuri „monstruoase” de ziua sa de naștere sau de nume. Invitații, câteva sute, ajungând chiar la mie, sunt chemați în serii, din două în două ore. Timp de aproape un deceniu, primarul și-a organizat zilele de naștere la Hotelul President, în Aradul Nou, această locație devenind o obișnuință pentru toți invitații.

  În acest an a pregătit tuturor – mai puțin nouă – o mică surpriză, schimbând locația. Cheful este organizat mâine (vineri) seară, de la ora 18, la Restaurantul Marem. Ei, chiar nu știți de ce? Vă spunem, că doar n-o s-o ținem secretă: suntem convinși că schimbarea iatacului are legătură cu trecerea consilierului județean Cosmin Pereteatcu de la PSD la PNL. Iar acest Pereteatcu este strâns legat, din pricina familiei, de acest local.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.