Chef cu droguri „spart” de polițiști. S-a lăsat cu multe dosare penale în urma unor razii desfășurate de oamenii legii într-o localitate din Timiș

  de Special Arad | 31 octombrie 2021, 9:19 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Muzică, băutură și multă voie bună într-un restaurant în apropiere de Timișoara, până în momentul în care la chef a apărut Poliția. Bineînțeles, neinvitată – scriu jurnaliștii de la Opinia Timișoarei.

  Oamenii legii au facut o razie de 5 ore în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Remetea Mare, iar într-un local au dat peste o petrecere.

  Polițiștii au aplicat nu mai puțin de 33 de amenzi, cu o valoare de 16.500 de lei, petrecăreților care nu aveau mască de protecție.

  Mai mult, în urma cercetărilor, oamenii legii au întocmit și două dosare penale pentru deținere de droguri de mare risc, în această situație cercetările urmând să fie continuate dea Crima Organizată.

  Organizatorul petrecerii s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.