sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Odată cu chermeza de rămas bun, Falcă a primit mii de urări „de bine”, dar nu de la miile de invitați, ci de la miile de șoferi „paralizați” în trafic zeci de minute | Foto-Video

  de Andrei Fuliaș | 29 iunie 2019, 12:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  7

  În urmă cu opt zile, Special Arad anunța că, la Vladimirescu, va avea loc o paranghelie liberală cu mii de invitați, dată în cinstea lui Gheorghe Falcă și, totodată, ca un fel de rămas bun de la acesta. Și tot atunci, oarecum prevăzători, scriam asta: „Ce o să se mai întâmple? O să fie un blocaj pe străzi de nu a mai „văzut” Vladimirescu de când s-a format ca sat, o să circule autobuzele CTP-ului mai ceva ca metrourile londoneze”.


  Citește și: Apele se întorc la matcă: Falcă trage iar lângă Ioțcu! – mega-paranghelie liberală organizată la Vladimirescu


  Și ce credeți că s-a întâmplat? Ei bine, a fost chiar mai rău decât am prevăzut noi, căci traficul a fost „paralizat” efectiv încă din municipiul Arad. Mii de șoferi care au tranzitat comuna Vladimirescu, înspre și mai ales dinspre Arad, au stat blocați în trafic preț de zeci de minute, din cauza acestei paranghelii. Totodată mai multe străzi din Vladimirescu au fost efectiv invadate de autobuze, autocare, autoturisme personale, dar și autoturisme de serviciu, iar localnicii au reușit cu greu să pătrundă în special pe strada Tineretului, acolo unde de fapt a avut loc marea paranghelie.

  Inițial, deși știam exact unde va avea loc marea chermeză de rămas bun a lui Gheorghe Falcă, eram deciși să nu mergem la fața locului, pentru că știam că își pierd oricum alții vremea degeaba pe acolo, unii dintre ei mergând mai degrabă din obligație, decât din plăcere, iar asta am aflat-o chiar de la aceștia. Însă, după ora 18:00 au început să ne sune telefoanele, să primim o sumedenie de mesaje pe WhatsApp, să ni se umple mesageria paginii de Facebook cu imagini și filmulețe, dar și cu înjurături. Evident, ultimele nu erau la adresa noastră. Astfel, văzând avalanșa de oameni care ne contactau în legătură cu blocajul de pe DN 7, de la ieșirea din Arad și până după Vladimirescu, dar și pe străzile localității vecine, am decis să mergem și noi acolo să vedem cum stau lucrurile și să imortalizăm momentul.

  Am stat și ne-am gândit de ce această paranghelie a fost făcută într-o curte din localitatea Vladimirescu… De ce nu a fost făcută în Arad, spre exemplu? De ce n-a fost făcută la Expo, unde era suficient spațiu atât pentru invitați, cât și pentru mijloacele de transport cu care au fost aduși acolo? De ce nu a fost ținută această chermeză la o sală de evenimente? De ce a fost nevoie ca pentru megalomania unui individ să fie blocat traficul pe unul dintre cele mai importante și mai tranzitate drumuri din județ și din țară (DN 7)? De ce a fost nevoie ca locuitorii din Vladimirescu să se strecoare cu greu printre marea de mașini, autobuze și autocare parcate pe străzi? De ce a fost nevoie ca liniștea locuitorilor din Vladimirescu să fie zdruncinată de muzica ce se putea auzi de la câteva străzi distanță? La toate aceste întrebări reușim cu greu să găsim răspunsuri.

  Dar poate că răspunsul vine chiar din articolul în care anunțam această paranghelie, unde ne întrebam dacă „oare chiar recunoaște domnul Falcă, în ultimul ceas, că nici lui nu-i place cum arată municipiul pe care l-a administrat atâția ani?”.

  Sau, poate că, vorba unui coleg de-al nostru, „fiindcă Aradul a devenit sub el (n. red. – Falcă) o localitate de lângă Vladimirescu”.

  În final, vă lăsăm pe dumneavoastră să vedeți cum s-a desfășurat traficul pe DN7, fiind „paralizat” încă de pe strad Radnei din municipiu și până Vladimirescu, dar și cum arătau străzile localității în care a avut loc chermeza.

  Notă*** – Având în vedere sunetele și urările de bine care se auzeau în trafic, în jurul nostru, și care au fost captate de camera video a telefonului, am decis să scoatem sunetul de pe fundalul materialului video, pentru a evita ștergerea lui de către cei de la YouTube.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pomelnicul de rasul curului,la ce viata grea a trait,trebuia sa-l faca pe stadion,la UTA,pe acolo…prin ruine parasite….Cam langa zona cazarii sale la venirea in Arad,rupt in fund si debusolat,nici periuta de dinti neavand in dotare….locuind acasa la soferul de pe ARo 244…Nici bani de o cafea sau paine nu avea….Faronul….

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Jenant! Penibil! Ăștia sunt din clanul cocalarilor! Lipseau căruțele trase de cai! Nu e nicio diferență între ăștia și interlopi! Se vede ca falca e de la Brad. Spurcaciunea asta a condus orașul 15 ani cu „realizări” mărețe, pasarela peste Mureș (construită cred în 4 ani), parcul de la pădurice, și canalizarea în Bujac, cam atât în 15 ani. Tramvaiele sunt pe drum, stadionul e deja bătrân de când se tot construiește, podurile se dărâmă, bazele sportive lipsesc, la sala „Victoria” ploua pe parchet. Gara nu a fost renovata de dihorul ăsta, în rest nimic, ceva asfalt pe ici pe colo. Și a plecat cu rânjetul pe buze. Era sa uit de Palatul Cultural și de câteva Licee renovate pe sume uriașe. 15 ani! Toate astea realizabile într – un mandat… Si-a atras clientela politică și a reușit sa acapareze voturile a mii de arădeni pe interese. Ăștia au fost acum să-i mulțumească pentru ca au prosperat în era falca.
   Presa și arădenii au fost prea blânzi cu acest specimen, un parvenit și un profitor, un om fals și lipsit de scrupule. Nu merita nimic! Botox și operații, amante și afaceri dubioase, acum e milionar în euro și noi ramanem cu neuronii distruși! Ce e trist din toată aceasta poveste e faptul ca și-a crescut urmași, cei ce au crescut la umbra lui nu sunt cu nimic mai buni, un exemplu e Glad, în parlament e mucles, la afaceri cu primăria e nr.
   unu!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.