duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Geanina Pistru a demisionat de la Compania de Apă și intră val-vârtej peste Bîlcea și Cionca, la Consiliul Județean Arad. Și nu merge cu mâna goală, ci cu „primadona” din dotare!

  de Alin Olteanu | 24 septembrie 2019, 8:07 AM | Culise | Recomandările editorilor

  10

  (foto: „Materialul clientului”: Facebook/Iustin Cionca)

  Doi ani și aproximativ 4-5 luni. Cam atât este perioada în care „prima doamnă” a PNL Arad a încasat un salariu frumușel de la Compania de Apă Arad. Evident, despre Geanina Pistru este vorba și ar fi trebuit să spunem că mai bine de doi ani a lucrat la Compania de Apă, numai că știm cu toții că n-a fost așa, fiindcă deja fosta consilieră a lui Gheorghe Bănățean, directorul companiei, a călcat de prea puține ori pragul angajatorului său, fiind văzută mai mult în compania cafelei, la Continental, cu colegiii de partid.


  Citește și:  Geanina Pistru va presta muncă sub Bănățean de la Compania de bani aruncați pe apă și canal Arad


  Însă știrea importantă nu este că Geanina Pistru a plecat de la Compania de Apă (fiindcă oricum acolo sunt disponibilizați 200 de oameni și bătea tare la ochi ca Geanina Pistru și Sorin Ghilea să nu își dea demisiile), și oricum mare parte din „foștii” colegi nu o cunoșteau decât din pozele de ziare sau de la festivalurile vecinilor.

  Interesant este unde urmează doamna Pistru să „presteze” în continuare. Întâmplător am aflat că femeia care trage sforile (și unii ne spun că suntem misogini… ) în PNL Arad în timpul navetei lui Falcă la Bruxelles urmează să fie angajată într-una din marile instituții publice arădene (altundeva, unde?), anume la Consiliul Județean, acolo unde ar trebui să ocupe un post de consilier în cabinetul președintelui Iustin Cionca. Gurile rele spun că doamna Geani va oferi consilierea într-unul din birourile de vizavi de cel al președintelui Cionca, însă că „leafa” de la cabinetul președintelui este mai mare decât cea de la cabinetul vicepreședintelui. Acum, să fie clar!, nu știm dacă e vorba de consilierea președintelui sau paza vicepreședintelui, dar e clar că acolo o să meargă dacă acceptă propunerea care i s-a pus pe masă.

  Cionca

  Și tot pe surse am aflat că Geanina Pistru nu merge singură la Consiliul Județean, ci o ia cu ea și pe tânăra speranță a liberalilor arădeni, cea care tocmai recent a făcut subiectul unei alte angajări dubioase. Vorbim, desigur, despre consilierul municipal Patricia Ștefania Dinga (protejată a Geaninei), aceasta urmând să ocupe un post de consilier în cadrul cabinetului unuia dintre vicepreședinții CJ Arad. Asta după ce recent aceasta a fost angajată printr-un concurs cel puțin ciudat la Centrul Cultural Județean Arad. N-am reușit să aflăm dacă va fi consiliera lui Sergiu Bîlcea sau a lui Răzvan Cadar, însă nici nu contează prea mult dacă aceasta va merge la serviciu la fel de des cum a mers la ultimul loc de muncă, adică aproape defel, dacă ne luăm după spusele celor care i-au fost colegi.


  Citește și: Un concurs de nota „zece”… Și-au dat concursul viceprimarul Bulbuc, șefa tineretului liberal din Arad, Patricia Dinga și „comisia de concurs” de la Centrul Cultural Județean Arad


  Foto: În fotografie (Facebook) președintele Iustin Cionca anunța săptămâna trecută că se află între două doamne puternice. Ciudat mod a ales președintele să ne spună că nu poate scăpa de presiunea Geaninei Pistru și că trebuie să o ia la cabinet. Altfel spus: o doamnă puternică te supraveghează acasă, cealaltă la serviciu – și ești legat de mâini și de picioare…

  P.S. Cu privire la Compania de Apă și disponibilizările de acolo, fiți pe fază: urmează ceva de DNA…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ma intreb… daca Dragnea a fost inchis pentru angajari fictive a unor persoane care de fapt si de drept lucrau la partid si nu dadeau pe la serviciu, de ce nu se aplica legea la toate persoanele care fac astfel de fapte si in toate cazurile????
   Tin sa mentionez ca NU sunt PSD-ist, ci PNL-ist, dar tot as vrea ca legea sa se aplice corect si la toata lumea.
   Organele competente sa se autosesizeze !!!!

   +43 voturi
   +1
   -1
   • Asta-i justitia noastra. Din cate imi aduc aminte s-a rezistat furibund in strada si mass-media pe tema justitiei. Tot felul de deontologi de dreapta urlau sa nu existe nicio raspundere in magistratura.
    Sa trag concluzia ca asta ne dorim?
    Nu, cred ca am fost manipulati sa cerem in strada ce NU ne dorim!
    Cu oricine vorbesc, cu oricine, nimeni nu stie care au fost propunerile ministrului Toader si nu spun ca au fost bune fiindca nu au avut loc dezbateri coerente. Toata lumea isi aduce aminte doar niste clisee cu jos Dragnea, Muie PSD, jos labele de pe justitie, astia vor sa subordoneze justitia, adica nimic concret. Au mai existat si manifestari gretoase de sustinere a lui Kovesi, concrete dar schizofrenice fiindca faceau abstractie de anchetele abuzive si de protocoalele ilegale de colaborare cu SRI.
    Nu stiu cum dar nimeni nu retine ca Iohanis are intr-un proces civil o sentinta definitiva si irevocabila care stabileste ca a comis fals si uz de fals in dosarul cu una din multele lui case si nu se poate declansa actiunea penala pentru ca presedintele are imunitate.

    +6 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.