duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Copil frumos, ce ai avut pe suflet? Adela s-a sinucis la 28 de ani. A lucrat ca jurist în Arad (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 7 august 2017, 5:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  6

  Știri Arad. Tragedie imensă la una dintre agențiile care colaborează cu compania Apă-Canal din Arad. Adela Carmen Marta, o tânără de 28 de ani care lucra ca  jurist la POS-Mediu, o structură mai specială, care se ocupă cu fondurile europene, din Compania Apă-Canal Arad, și-a pus capăt zilelor.

  Locuia împreună cu mătușa ei (este vorba de procuroarea Florica Băbuțău), care în această perioadă era plecată în concediu. Procurorul criminalist care investighează cazul spune că nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală. Tânăra a fost găsită spânzurată la imobilul de pe strada Piersicilor.

  „Sâmbătă a ieșit cu prietenii la ștrand. A stat până seara și nimic nu anunța un asemenea gest. Suntem consternați”, spun prietenii Adelei.

  Pentru o perioadă scurtă, în urmă cu un an și ceva, Adela a lucrat ca jurist și la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, ulterior alegând un alt loc de muncă, la Compania de Apă..

  Pe contul ei de Facebook curg mesaje de condoleanțe, cei care au cunoscut-o fiind șocați de dispariția ei.

  adela 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dumnezeu sa iti pazeasca sufletul. Este atat de trist când citesti asemenea stiri si nu intelegi ce durere profunda putea sa o chinuie in halul acesta ca sa isi puna capat vietii doar la varsta de 28 de ani. Dar in orasul acesta distrus si mizerabil nu este de mirare ca oamenii o iau razna…

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Nu imi e clar de ce multi mentioneaza „orasul distrus si mizerabil”, tara asa si pe dincolo. Imi pare rau, dar deportati in Siberia au luptat pana la capat, si nu si-au pus capat zilelor. Haideti sa nu simplificam lucrurile.

   Pacat de tineretea ei. Nu imi pot inchipui cum cineva ar gasi curajul sa isi ia viata…

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.