sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Geanina Pistru va presta muncă sub Bănățean de la Compania de bani aruncați pe apă și canal Arad

  de O. Peniță | 22 aprilie 2017, 3:47 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  7

  A trebuit să așteptăm trei săptămâni ca să aflăm ce i-a putut oferi Falcă, în schimbul votului din PNL, Geaninei Pistru, pentru ca aceasta să arate tuturor că „divorțul” dintre ea și soțul Eusebiu este o chestiune de timp. Unul chiar scurt. Ei bine, cum ne-am așteptat, am aflat destul de repede.

  Ghiță (Falcă) i-a servit lui Geani Pistru postul de consilier la Compania de Apă Canal Arad, și nu orice consilier, ci consilier al directorului general, tot Ghiță, dar Bănățean.

  De când am aflat această informație stăm și ne întrebăm: cum poate Geanina să-l consilieze pe Bănățean într-atât de mult încât să merite cei peste 7000 de lei „mălai” pe care-i va primi, și aici (țineți cont!…) nu punem la socoteală și cei influența pe care o va căpăta foarte apropiatul doamnei fost viceprimar, Lucian Riviș Tipei, în calitate de proaspăt membru AGA (Mulțumim cititorului care ne-a corectat, noi scriind CA) al Companiei.

  Nu dorim să ne lansăm în niște supoziții în ceea ce privește adevărata muncă pe care o va presta Geanina sub Bănățean, dar trebuie să subliniem că, până să ajungă președinte al Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca a fost consilier al aceluiași Ghiță (da… Bănățean). Așa că… Iustine, atenție la neatenție că mai vrei un mandat și ce poate face o femeie nu fac nici zece politicieni, chiar de l-ar avea pe Ando director de imagine!

  În final, întrebare pentru toți cititorii Special Arad: ce va face, ce munci va „executa” Geanina Pistru ca și consilier al directorului Companiei de bani aruncați pe apă și canal, Gheorghe Bănățean, alias „omul cu cel mai mare venit de la stat, din Arad” ?

  P.S. Ne-ar place și nouă să muncim sub Bănățean, dar ne e teamă că ne-ar remunera fără să facem nimic. Or, Janina are pregătire… în industria alimentară și mediul din jur. Deci, e pe bune!

  Și nu în ultimul rând, am vrea să fiți alături de noi, săptămânile viitoare, să ne uităm împreună, citind, cum curg milioanele companiei în buzunare cunoscute doar de unii… și ascunse bine de anumiți directori care se ocupă nu de mult timp (maxim doi ani) cu… cifrele animalele. Da… la lei ne referim.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Tinand cont ca e ceva tzarancusa venita cu punga de 1 leu in arad cred ca pana in clasa a 5 a a fost fruntasa la tara prin ineu chiar daca ineul e numit pompos oras pe bune e un fel de sat mai mare!!!oricum astea sunt elitele care ne conduc tzaranoi capatuiti prin furaciune sincer pe vremea psd a lui nastase sase case nu era atata greatza!!!

    +2 voturi
    +1
    -1
  1. Acum doi ai de zile Doamna Geanina il desfinta pe Domnul Banatean pe la toate colturi ca are salar de sute de milioane prime imense si este inadmisibil asa ceva. Doamna Geanina cum mai puteti sa va afisati acum in fata oamenilor , credeti ca lumea este proasta si uituca. se pare ca compania de apa a ajuns si pentru Dumneavoastra o vaca de muls. Rusine Rusine Rusine cat de aspra poate sa va fie limba. In scurt timp maxim 2 ani o sa ajungeti sa falimentati si singura sursa naturala care o primiti de la Dumnezeu. pe unde ati fost ati mancat toti bani a mai ramas doar compania de apa se vdem dupa ce o falimentati unde o sa mai mergeti

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.