sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Exact acum 12 ani a fost încărcat primul videoclip pe YouTube

  de - | 23 aprilie 2017, 10:33 AM | Video

  0

  Pe 23 aprilie 2005 era încărcat primul clip video pe YouTube.

  Contul jawedeste încărca atunci clipul „Me at the zoo”, de doar 18 secunde, cel care avea să rămână în istore drept primul videoclip al platformei.

  Azi, YouTube are peste un miliard de utilizatori, aproape o treime dintre oamenii cu acces la internet. În fiecare zi sunt vizionate sute de milioane de ore pe YouTube și sunt generate miliarde de vizionări.

  Mulți au presupus că tot ceea ce există pe YouTube poate fi copiat fără restricții și acordă atenție mențiunilor legate de drepturile de autor abia când primesc o penalizare, le este eliminat clipul sau este pornită o acțiune legală împotriva lor.

  Deși YouTube deține o licență pentru a publica videoclipul, proprietarul conținutului este utilizatorul YouTube, motiv pentru care ar trebui să contactați direct utilizatorii atunci când găsiți videoclipuri pe care doriți să le utilizați și să menționați sursa afișând numele de utilizator sau numele real al persoanei, dacă ați aflat acest nume. Excepție face preluare prim embed, atunci când acest lucru este disponibil.

  Sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.