Emisiunea „Replay” revine în grila TVR 2, din luna octombrie

  de Special Arad | 10 septembrie 2014, 5:06 PM | Video

  0

  Emisiunea Replay revine pe ecrane după mai bine de un an de absență. Producția va debuta luni, 6 octombrie, la TVR 2, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a emisiunii. Producția va rămâne cu aceiași prezentatori, Marian Olaianos și Marian Mitran, scrie Pagina de Media.

  „Dragi tovarasi si prietini, revenim pe TVR 2 incepand de luni, 6 octombrie, orele 23 in direct ca de obicei”, au anunțat realizatorii emisiunii.

  ISTORIC. Emisiunea Replay a început în 2007, cu Marian Olaianos și Emil Grădinescu. Era difuzată de luni până vineri și avea 25 de minute. După plecarea lui Emil Grădinescu la GSP TV, în toamna lui 2008, emisiunea și-a mărit durata la peste o oră și a devenit săptămânală. Din 2009, formula de prezentare este Marian Olaianos – Marius Mitran. În 2011, emisiunea a fost mutată la TVR 1. În toamna lui 2013, producția nu a „mai avut loc” în grilele postului public.

  Emisiunea Replay a luat în trecut premiul special al juriului la Premiile TVmania, Cea mai bună emisiune TV la Premiile Ioan Chirilă Premiul pentru mass-media la Gala Fotbalului Românesc și Premiul special la Gala Fanatik.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.