Două tinere de 19, respectiv 20 de ani, decedate în urma infectării cu coronavirus

  de Special Arad | 18 octombrie 2021, 1:11 PM | Naţional

  0

  Din păcate, virusul nu mai ține cont de vârstă și îi ia dintre noi pe cei mai tineri. De această dată este vorba despre două tinere de 20, respectiv 19 ani, care au decedat în urma infectării. Una dintre ele era din județul Hunedoara, pe când cealaltă locuia în Satu Mare, niciuna dintre ele nefiind vaccinată.

  O tânără de 19 ani, din județul Hunedoara, nevaccinată, a murit din cauza Covid-19. Femeia avea și alte comorbidități. De asemenea, o tânără de 20 de ani, din Satu Mare, nevaccinată, a murit din cauza Covid-19. Femeia avea și alte comorbidități”, au transmis autoritățile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.