Din seria invențiilor „mega-utile”: fontul care imită la perfecție scrisul lui Albert Einsten

  de Special Arad | 5 mai 2015, 11:13 AM | Stuff

  0

  „Îmi place să-mi imaginez că, atunci când cineva folosește fontul cu scrisul de mână al lui Einstein, puțin din genialitatea sa se reflectă în propriul scris”, explică tipograful Harald Geisler.

  Alături de designerul Liz Waterhouse, a petrecut ultimele nouă luni construind un font care imită măzgălitura tipică a renumitului fizician (și uneori filosof), Albert Einstein. Mișcarea scrisului de mână a lui Einstein are un ritm clar și onduleuri – sarcina lui Harald a fost să dezvolte un font care să păstreze sentimentul ăla. Pentru o donație de 15 de dolari sau mai mult pe Kickstarter, poți să te alegi cu abilitatea să „scrii ca un geniu”, cu 52 de litere, nouă cifre și 432 de semne.

  font albert einstein

   

  sursa: Vice România

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.