luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Einstein și Newton au fost niște cretini, sunt de părere câțiva oameni de știință din India

  de - | 10 ianuarie 2019, 1:52 PM | Internaţional | LOL

  1

  Mai mulți oameni de știință indieni au stârnit un nou val de controverse după ce au făcut o serie de remarci scandaloase și iraționale la un congres științific important, unii mergând până acolo încât i-au contrazis pe Issac Newton și Albert Einstein, scrie BBC News, citat de HotNews.

  Oamenii de știință prezenți la eveniment au mai susținut că vechii hinduși sunt cei care au pus bazele cercetării în domeniul celulei stem.
  De altfel, mitologia și religia hindusă au devenit parte integrantă a agendelor congreselor ținute de oamenii de știință din India. Cu toate acestea, remarcile făcute în acest an la reuniunea amintită au întrecut orice așteptări.
  Directorul Universității de Sud din India a citat un vechi text hindus drept dovadă că cercetările privind celula stem au fost inițiate în India cu mii de ani în urmă.
  G. Nageshwar Rao, vice cancelar al Universității Andhra, a susținut și el că un rege-demon din epopeea hindusă Ramayana a deținut 24 de tipuri de avioane și piste de aterizare moderne în Sri Lanka.
  Un alt om de știință de la o universitate din statul sudic Tamil Nadu a declarat că atât Issac Newton cât și Albert Einstein au greșit și că undele gravitaționale ar trebui redenumite „Narendra Modi Waves”, după actualul prim-ministru al Indiei, cel care a inaugurat reuniunea academică.
  Mai mult, KJ Krishnan a susținut că Newton a înțeles greșit forța gravitațională, iar teoriile lui Albert Einstein induc lumea în eroare. Ulterior, Asociația Congresului Științific Indian și-a exprimat însă îngrijorarea profundă față de aceste comentarii, precizând că textele religioase nu au nicio legătură cu știința.
  Sursa: hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.