Falcă e bine, dar nu știe ce i se întâmplă! Am vorbit cu el… | Audio

  de Mihai Todoca, Lajos Notaros | 31 ianuarie 2019, 4:08 PM | Știri Arad | Topic special

  8

  Am fost de-a dreptul socați, văzând știrea de azi apărută în ziarul de casă al Primăriei, unde l-am putut vedea pe primarul nostru întins pe o targă într-o ambulanță (după cum am dedus) și se menționa că, cităm, „După bătăliile cu Guvernul Dragnea-Dăncilă pentru păstrarea banilor arădenilor, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă și-a petrecut noaptea la Spitalul Universitar din Capitală. Edilul a fost transportat cu ambulanța în cursul nopții trecute.

  Apropiații spun că se află în afara oricărui pericol. Însă bătălia politică din ultima perioadă cu ministrul Teodorovici și reprezentanții Guvernului l-a costat pe Falcă destul de scump ”.

  Am început sa sunăm în draci, în fond e vorba de viața unui om, chiar dacă e vorba de primarul Aradului pe care îl putem bănui de multe.

  Iată la ce am ajuns: niciunde în presa centrală nu se menționează un cuvințel despre faptul că azi noapte primarul a fost transportat de urgență la spital.

  Am contactat Spitalul Universitar din București, și după mai multe redirecționări am ajuns la recepție unde ni s-a spus că nu au avut pe nimeni cu numele acesta.

  L-am contactat și pe primar, care ne-a confirmat știrea (apărută pe un singur site din Arad, și acela fiind cunoscut că e „de-al casei”), dar nu a dorit să comenteze. Deci apare știrea pe site-ul comandat de el, dar nu dorește să se știe ce problemă a avut. Nu este nici măcar curios?

  În ambulanță nu este permis ca pacientul să fie însoțit de nimeni. Atunci cine i-a făcut poza? Brancardierii?

  Între timp poza de pe site a fost schimbată și înlocuită cu imaginea generică a spitalului universitar, unde ar fi fost internat.

  Noi nu mai știm nimic…

  Dar Dumneavoastră?

  Ca să ascultați înregistrările pe aplicație și în browserul telefonului, click pe „Listen in browser”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.