Curat jenant… Primarul Bibarț a lansat propria viziune asupra Aradului „normal”: în vârful patului, în pijama, cu șampania în mână – „live cu arădenii”

  de Special Arad | 24 noiembrie 2019, 10:11 PM | Administraţie | Monden | Topic special

  8

  Cum poti ca primar să faci de rușine un oraș întreg? Păi uite că poate. În timp ce colegii lui de la București, referindu-ne la șeful statului și liderii Partidului Național Liberal, chiar și Gheorghe Falcă, vorbesc în fața națiunii îmbrăcați la patru ace, spunându-ne cum o să fie România de acum încolo, ce s-a gândit domnul Bibarț, primarul interimar al Aradului? Să adreseze și dumnealui „nației” arădene, dar nu de la pupitru, ci din patul în care stă de azi dimineața, fiind răcit. Cum ar veni, dacă ești răcit, este normal să știe tot Aradul.

  Istoric. Nu am fi știut că primarul e răcit până nu, chiar el, într-o postare pe Facebook, a făcut asta. Ne-a anunțat.

  Ia priviți:

  Sărăcuțul… Să ne fie milă sau?…

  Într-adevăr, Viorica a luat mai puțin. Noi, tot șocați, dar nu de rezultatul Vioricăi, ci de comportamentul primarului.

  Și poate ne-ar mai fi trecut din șocul primei postări, însă nici nu ne-am șters bine ochii, nevenindu-ne să credem la ce asistăm, adică un primar care apare în pijama să ne spună că e răcit, că apare și al doilea mesaj, o dată cu anunțarea exit-poll-urilor. Nu numai că mesajul e de clasa a șasea +, însă imaginile sunt de-a dreptul jenante, considerând că sunt adresate… hai să nu jignim pe nimeni.. Pare că domnul primar atentează la inteligența noastră, nu altceva!

  Iată mesajul:

  Iohannis președinte!
  Suntem deja într-o Românie normală!
  A scăzut febra, au scăzut și procentele… alea!
  Deja mă simt mai bine!
  Cum să nu te simți mai bine?
  PS: șampania o beau mâine !!
  PPS: mă iertați că n-am reușit să-mi cobor temperatura chiar așa de mult ca procentele… alea! Totuși, 36,5 e mai… normală!

  P.S. Nu mai comentăm nimic la această oră, oricum o să o facem mâine. Dar, totuși, două banale întrebări: 1. A băut din șampanie, a pierdut un pariu cu soția sau pur și simplu așa e el și noi nu l-am descoperit până în seara asta? 2. E jenat cumva că e jenant?

  P.S. 2. Se râde greu la Festivalul de Modă care se desfășoară în Arad. Circulă mesajele despre postările lui Bibi, ca filmele cu Benny Hill.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta ați dorit, sa aveți un primar uman, sincer, asta aveți! Azi mâine se pozează când stă pe tronul din baie! Io cred că în redacția Special Arad nu sunt toți pe aceeași lungime de undă, unii îl vor primar în continuare ca independent! Circ, parca e din ceva piesă de teatru în pijamaua aia! Șampania e doar de decor, o deschide de Anul Nou!

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Mie mi se pare că prin Arad încă mai bântuie tipul de gândire comunist! Adică, dacă ești primar nu ai voie să apari decât scorțos, la costum și cravată, că tu nu ești om, ești… oficial, și ăia nu-s oameni, sunt roboți! Probabil că ei trebuie să și doarmă în costum, de îmbolnăvit n-au voie, iar dacă se întâmplă atunci tot în costum trebuie să zacă. Mai mult, când sunt bolnavi n-au voie să comenteze, să comunice, că, vezi Doamne, poate răspândește virusul gripal pe rețelele de socializare… Ah, e drept, dacă aluziile la procente i-au deranjat pe unii, asta e altă poveste! Cât despre ironie, bine spunea cineva că pentru a o înțelege e nevoie de inteligență (chiar sunt curios dacă acest comentariu va fi publicat sau nu, fiindcă nu se înscrie în linia politică a ziarului!)

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.