joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma+ „Meșterul anului 2018” merge, fără dar și poate, la Arpi Nistor, omul care a reușit, ajutat de alte sute de inimi mari, să schimbe viața unui copil abandonat de părinți

  de Special Arad | 5 ianuarie 2019, 1:05 PM | Povești despre oameni

  0

  Așa cum v-am obișnuit deja în toți acești ani de când Special Arad există pe piața media arădeană, la fiecare final de an „premiem” cele mai „merituoase” personaje din viața publică arădeană. Acesta este modul nostru de a-i omagia pe „cei mai CEI din curtea școlii”. Este însă pentru a doua oară când redacția noastră decide să acorde și o singură dimplomă cu „+” (cum ne place nouă să-i spunem). Anul trecut această dimplomă pozitivă a fost adjudecată de Cristina Rusu, mămica ce a început „revoluția” de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Noi nu ne-am făcut un țel din a găsi persoana care să merite o astfel de dimplomă pozitivă, un fel de omul anului în comunitatea locală, însă dacă acești oameni există, ar fi păcat să nu ne scoatem pălăria în fața lor.

  În acest an, dimploma cu „+”, pe care noi am numit-o „Meșterul anului 2018”, merge către Arpi Nistor, arădeanul care, împreună cu alte câteva sute de arădeni și câteva zeci de firme, a reușit să transforme un vis în realitate și să-i construiască o casă nouă micuțului Denis, un copil de numai patru anișori, abandonat de ambii părinți și crescut de bunică.

  Arpi a reușit să construiască, în mai puțin de un an de zile, o casă nouă, a mobilat-o și a utilat-o așa cum se cuvine, oferindu-i micuțului și bunicii sale un minim confort necesar, un confort de care cei doi nu se bucuraseră până acum, trâindu-și viețile într-o căsuță dărăpănată, din pământ, al cărei tavan stătea să se prăbușească peste ei. N-aveau nici măcar curent electric.

  Pentru ceea ce a făcut, Apri este pentru noi omul anului care tocmai a trecut. Ne scoatem astfel pălăriile în fața „Meșterului anului 2018”.

  DIMPLOMA ARPI NISTOR

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  Din anul 2017, acordăm o singură Dimplomă cu +, o Dimplomă pozitivă, pentru cineva care într-adevăr merită stima și atenția noastră. Restul… e cam can-can!

  Vezi aici toate Dimplomele anului 2018!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.