marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dej: S-a dat peste cap cu maşina şi a rămas suspendat în gard

  de - | 21 septembrie 2015, 1:23 PM | Video

  0

  Accident spectaculos în Cluj. Un şofer a pus la pământ un stâlp, a rupt o ţeavă de gaz, a trecut prin gardul unei case şi s-a oprit milimetric de peretele imobilului. Omul a scăpat însă nevătămat și a reușit să iasă singur din mașină.

  Acidentul a avut loc duminică seara la intrare în Dej. Şoferul circula dinspre Baia Mare spre Dej, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Acesta a frânat în timp ce încerca să depăşească o altă maşină şi a ajuns cu maşina într-un stâlp, a rupt o țeavă de gaz și a trecut prin gardul unui imobil, oprindu-se în apropierea respectivei case, potrivit dej24.ro.

  Şoferul a ieşit singur din mașina care a rămas suspendată și a fost serios avariată.

  Poliţiştii au oprit circulaţia pe ambele sensuri din cauza cablurilor de înaltă tensiune căzute pe carosabil. Deoarece au existat scurgeri de gaz, la faţa locului au ajuns în scurt timp angajaţi de la Electrica, dar şi angajaţi de la compania furnizoare de gaze.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.