Cristian Melinte și antrenorul Gabi Vasiliu, infectați cu COVID-19

  de Lucian Dănilă | 19 octombrie 2020, 7:00 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Fotbalistul echipei UTA, Cristian Melinte și antrenorul Gabi Vasiliu au fost testați în această dimineață pentru virusul COVID-19, la centrul de testare sitaut în parcarea complexului Expo din Arad.

  În această seară au sosit rezultatele testelor și ambele sunt pozitive. Melinte a acuzat simptome încă de sâmbătă dimineața, iar ieri dimineață a fost supus unui test rapid, care și acesta a fost pozitiv. Atât Melinte cât și Gabi Vasiliu și-au pierdut gustul și mirosul, iar în acest moment sunt izolați la domiciliu. Ceilalți componenți ai lotului echipei UTA urmează să fie testați miercuri dimineață în vederea jocului de sâmbătă cu Chindia.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.