vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Crișan a ajuns, dar Gyuszi Balint rămâne cu antenele ridicate

  de Lucian Dănilă | 17 ianuarie 2020, 2:52 PM | Sport

  0

  UTA l-a prezentat aseară pe Radu Crișan, fundașul de aproape doi metri înălțime care a fost împrumutat până la data de 30 iunie de la Astra Giurgiu.

  Chiar glumeam cu el, având în vedere statura sa, că dacă se ridică pe vârfuri depășește înălțimea de 2,56, la care a sărit Ronaldo când a marcat cu Sampdoria. Radu ne-a și precizat că este aici mai mult pentru a evita golurile decât pentru a înscrie. Într-adevăr, nu este un marcator, având doar două goluri înscrise la nivelul ligii secunde. În prima ligă a jucat zece meciuri, dar nu a marcat.

  Mă bucur că am ajuns la un club mare, de tradiţie, cu suporteri fanatici, îmi doresc să pun umărul la promovare. Știu valoarea noilor mei colegi și sunt gata să mă lupt pentru un post de titular în echipă”, au fost primele cuvinte ale puternicului fundaş central în noua sa postură, cea de component al UTA-ei.

  De transferul său era bucuros și Gyuszi Balint, antrenorul care a dus echipa pe primul loc după ceva mai mult de jumătate de campionat.

  „Mă bucur că s-a reuşit perfectarea împrumutului lui Radu, aveam nevoie să căpătăm consistenţă pe poziţia respectivă. Are experienţa unei promovări, cunoaşte Liga a II-a, a fost unul dintre fundaşii cu evoluţie constant bună în sezonul de toamnă, iar aceste cifre sunt confirmat de Instat, criteriu pe care eu pun mare preț. Prin calităţile şi caracterul lui ne va ajuta să rămânem acolo unde suntem. Sunt convins că se va integra foarte repede în grupul nostru. Am încredere că va depune toate eforturile să câştige un loc de titular”, a spus Balint.

  IMG 3851

  „Subliniez caracterul lui, şi-a dorit foarte mult să ajungă la UTA, deşi au mai existat oferte pentru el de la echipe care sunt chiar în luptă directă cu UTA pentru promovare. A fost extrem de hotărât, iar asta ne-a ajutat şi pe noi”, a adăugat Bogdan Apostu, agentul prin intermediul căruia s-a realizat mutarea.

  Balint nu a răspuns nici cu „da” și nici cu „nu” când a fost întrebat dacă mai are nevoie de jucători în lot. Apoi a confirmat că UTA este încă în căutare de jucători, mai ales că Bogdan Stancu a acuzat din nou dureri la mușchiul care l-a ținut pe tușă din luna noiembrie, Coulibaly a spus că nu este pregătit să se antreneze cu echipa, iar Ciucur și Pușcaș încă umblă pe la medici, deși se pare că sunt bine din punct de vedere medical.

  „Perioada de transferuri se încheie la data de 21 februarie. Recunosc că până atunci voi fi cu antenele ridicate”, a spus Gyuszi Balint, fără a preciza pe ce posturi mai caută jucători.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.