joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic vs. Apostu, bătălia hunedorenilor în curtea Bătrânei Doamne! „Să nu mă facă să dau telefon…”

  de Lucian Dănilă | 5 octombrie 2023, 3:12 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Ambii sunt din Hunedoara și ambii au o legătură foarte importantă cu UTA. Mircea Rednic este antrenorul echipei arădene, iar Bogdan Apostu este agentul care din vara anului 2019 încoace a adus cei mai mulți jucători la Arad. Foști jucători la Corvinul, dar în generații diferite, amândoi cu implicare în renașterea fotbalului de la Hunedoara, Rednic și Apostu au început o bătălie a declarațiilor chiar despre… curtea Bătrânei Doamne.

  Apostu a fost în urmă cu câteva zile la o emisiune televizată în care a vorbit despre felul în care au plecat de la Arad jucători precum Ubbink, Roger și Batha, jucători despre care Rednic afirmase că îi regretă. Ne amintim că în vară, tocmai la o întrebare pusă de Special Arad, Rednic afirmase că el însuși a cerut plecarea lui Batha de la echipă pentru anumite acte de indisciplină din timpul partidei cu Gloria Buzău. „Da, la Batha am renunțat eu. În primul rând ceea ce a făcut la meciul de baraj cu Gloria Buzău, de aici, de la Arad. Eu dădeam indicații și el dansa cu mâinile spre banca de rezerve”, spunea Rednic în 19 iunie.

  apostu

  Ce a spus Apostu?

  Domnul Rednic a spus niște minciuni despre jucătorii aduși de mine și trebuie să dezmint. Roger avea contract, iar singura persoană care nu l-a vrut a fost domnul Rednic. Roger voia să rămână, dar a renunțat la 3 salarii și a plecat în Arabia Saudită, unde e Cristiano Ronaldo, unde antrenează Reghecampf. Nu cred că e o rușine să joci acolo, nu s-a dus pentru bani.

  Ce trebuia să facă, să se lase? Cum adică s-a dus pentru bani? Lui Ubbink și Batha nu li s-au făcut oferte de prelungire. Nu au mai fost doriți, s-a restructurat locul. Ce trebuiau să facă, să se retragă? Ubbink a plecat în Olanda și joacă titular, Batha e și el în Arabia Saudită. Odată la două conferințe zice ceva de mine. Lumea trebuie să știe. Ubbink, Batha și Roger nu au mai fost doriți de UTA”, a spus Apostu referitor la declarațiile date de Mircea Rednic în urmă cu aproximativ o săptămână.

  „Nu e vina domnului Meszar, nu suntem noi de vină. Dintre toți jucătorii la final de contract, niciunul n-a vrut să rămână aici. N-a vrut să accepte un salariu mai mic. Doar doi au acceptat, Benga și Iacob.

  Li s-a propus, n-au vrut, pentru că aveau salarii mari. Unde s-au dus? S-au dus pentru bani. Asta au vrut. Îi regret pe Otele, Postolachi, Ubbink, Batha, dar ce să facem? S-au cheltuit mulți bani și eu am acceptat filosofia clubului”, spunea Rednic.

  „Să nu mă facă să dau telefon la Hunedoara”

  Să nu mă facă să dau un telefon la Hunedoara, căci în secunda doi zboară de acolo, cu tot cu jucătorii lui. Când s-a pus problema de cumpărarea mărcii Corvinul, el era pe la baie, iar eu și alții eram cu banii. Corvinul nu va dispărea atâta timp cât trăiesc eu. I-o garantez eu lui. Nu vreau să-i fac rău, însă doar un telefon trebuie să dau. Să-și vadă de treaba lui” a spus Mircea Rednic la conferința de presă la care a participat astăzi, conferință premergătoare partidei pe care UTA o dispută sâmbătă de la ora 14.00 cu Petrolul pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.

  Citește și:

  Rednic își aduce atacant din Kenya! Un tânăr crescut la juniorii Fiorentinei e în probe la UTA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.