duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Bogdan Apostu, la cele mai cumplite momente din viață… Mama lui s-a stins din viață

  de Lucian Dănilă | 12 martie 2022, 6:00 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Bogdan Apostu trece prin cele mai cumplite momente din viața sa. Mama sa, Mariana Apostu, s-a stins din viață.

  Contestat de unii, îndrăgit de alții, Bogdan este parte din familia UTA de aproape două decenii. A venit ca jucător la UTA în luna ianuarie a anului 2004, atunci când s-a transferat de la Corvinul. A fost unul dintre cei mai eficienți atacanți ai Bătrânei Doamne în anii 2000, cu goluri marcat și pe prima scenă.

  Apostu a făcut parte și din acea echipă care a „stins lumina” pe vechea arenă, acea echipă dusă la faliment de Adrian Marțian, un faliment venit după ce luni de zile Apostu și alți jucători din acea perioadă au făcut toate eforturile de a o salva, mergând la mai mulți oameni de afaceri din oraș, cu suporterii de mână, pentru a ține în viață acel club. Nu s-a reușit…

  De trei ani încoace, Bogdan Apostu și firma de impresariat pe care o conduce, FGA, se ocupă de serviciul de scouting al clubului UTA, el fiind cel care a realizat majoritatea transferurilor la echipă în această perioadă, ceea ce i-a și atras atât laude dar și multe critici din partea fanilor arădeni.

  Clubul UTA este alături de el în aceste momente grele și a postat un mesaj pe pagina de Facebook a grupării:

  „Suntem alături de Bogdan Apostu în aceste clipe triste când se desparte de mama sa.
  Sincere condoleanțe!”, este mesajul clubului UTA.

  „Vei rămâne mereu în sufletul meu exact așa, veselă și zâmbitoare… Pentru noi nu vei muri niciodată! R.I.P. mama”, a scris Bogdan Apostu pe contul său.

  Condoleanțe, Bogdane!

  Drum lin spre îngeri, doamnă Mariana Apostu!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.