luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ubbink, dorit de Gyuszi Balint la Craiova! UTA a declinat prima ofertă

  de Lucian Dănilă | 27 iunie 2022, 9:02 AM | Sport

  0

  Olandezul Desley Ubbink este dorit la Universitatea Craiova, el fiind unul dintre preferații antrenorului Gyuszi Balint, cel care l-a adus la Arad și acum a preluat conducerea tehnică a oltenilor. Impresarul Bogdan Apostu a recunoscut, duminică, în cadrul emisiunii „Liga Digisport”, că UTA Arad a refuzat o primă propunere venită din partea Universității Craiova pentru mijlocașul olandez.

  „Există o ofertă concretă pentru Ubbink, dar UTA nu a acceptat suma propusă de Universitatea Craiova. Sunt discuții care privesc cluburile, deoarece este vorba de o sumă de transfer. Ubbink este unul dintre jucătorii buni sau foarte buni pe care UTA i-a propus în sezonul trecut. Am primit destule critici după primele sale două meciuri în România. Fiindcă ar fi un jucător mediocru. Vreau să vă spun că patru jucători străini de la UTA au oferte concrete, pe sume de bani: Ubbink, Otele, Batha și Vukcevic, iar UTA le-a refuzat pe toate.

  Vukcevic, acum un an când l-am adus, nu știa nimeni de el în fotbalul românesc. Acum este un jucător important și interesant. Pentru Otele a fost o ofertă extrem de importantă din Israel și au refuzat-o. Este clar că vor să formeze o echipă bună pentru sezonul următor ”, a declarat Bogdan Apostu, la Liga Digisport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.