UTA prezintă doi jucători cu profil ofensiv! Bogdan Apostu ajunge mâine împreună cu ei în Antalya

  de Lucian Dănilă | 11 ianuarie 2022, 4:14 PM | Sport

  0

  S-au lăsat așteptați dar în cele din urmă ajung în cantonamentul echipei UTA în cantonamentul din Antalya. Este vorba despre cei doi jucători cu profil ofensiv pe care i-a cerut Gyuszi Balint la echipă după ce a renunțat la Antal și la Hora.

  „Mâine voi merge în Antalya împreună cu cei doi jucători și spre seară îi vom prezenta”, spune impresarul Bogdan Apostu. Din informațiile noastre, ambii sunt străini, unul este atacant iar celălalt este mijlocaș de bandă.

  Tot mâine, UTA va juca al doilea meci amical din acest stagiu de pregătire. După înfrângerea cu Charleroi, UTA întâlnește mâine una dintre echipele din Liga a 3-a turcă, Pendikspor, echipă clasată pe locul 1 în seria ei, la mare distanță de locul al doilea.

  Altfel, în Antalya plouă zilnic, dar programul echipei nu a fost prea mult periclitat în ultimele zile, terenurile de joc fiind bune pentru antrenamente.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.