vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Comisarul Dan Cojocaru de la IPJ Arad este ofițer de poliție judiciară la DNA

  de Special Arad | 3 decembrie 2014, 12:22 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  2

  Cu data de 1 decembrie, 2014, IPJ Arad s-a despărțit de comisarul Dan Cojocaru, unul dintre cei mai buni lucrători în domeniul investigațiilor fraudelor economice, timp de peste 10 ani activând ca ofițer în cadrul Serviciului de Investigații a Fraudelor. Polițistul a fost deja detașat pentru o perioadă de șase ani și va ocupa demnitatea de ofițer de poliție judiciară în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara. Gradul de comisar pe care îl deține Dan Cojocaru este echivalent celui de locotenent colonel.
  Dan Cojocaru a fost pe prima pagină a cotidianelor locale, regionale și centrale în anul 2006, când a făcut parte din echipa comisarului-șef Ioan Dascălu (inspectorul-șef al IPJ Arad, ulterior…) ce a destructurat rețeaua mafiotă condusă de „magnatul parcărilor” Emil Siegmeth.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.