Atenție, șoferi! Mai multe tronsoane de șosea din vestul țării, inclusiv din Arad, distruse de ploi

  de - | 2 June 2021, 8:42 AM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  0

  foto: pressalert.ro

  Circulația este îngreunată marți dimineața pe mai multe porțiuni de drumuri naționale. Din cauza ploilor, drumurile au cedat, iar pe DN57 B Oravița – Anina un zid de sprijin s-a prăbușit.

  Centrul Infotrafic din cadrul IGPR informează că pe DN 76, în localitatea Drăgănești, județul Bihor, la kilometrul 117+122, se circulă alternativ, pe un singur fir, dirijat de piloți cu o restricție de 30 de km/h, unde din cauza ploilor abundente a cedat corpul drumului.

  Tot pe DN 76, în localitatea Vărfurile, județul Arad, la kilometrii 67+100- 67+900, se circulă alternativ, pe un singur fir, dirijat de piloți cu o restricție de 40 de km/h, unde a cedat corpul drumului.

  De asemenea, pe DN57 B Oravița – Anina, în județul Caraș Severin, între kilometrii 8+660 – 9+980, circulația se desfășoară îngreunat pe jumătate din cale, din cauza prăbușirii zidului de sprijin și a cedării acostamentului. La kilometrul 8+660, din cauza ploilor și a infiltrării apei, pe o porțiune de 20 de metri corpul drumului a cedat.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.