duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții la traficanții de droguri din Arad! Polițiștii au găsit cannabis, hașiș, Xanax, LSD și multe altele

  de Special Arad | 24 februarie 2022, 2:38 PM | Știri Arad

  1

  La data de 22 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, la 3 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în municipiul Arad.

  În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 161 de grame cannabis, 1,55 grame hașiș, 61 de comprimate XTC (24 de culoare roz, 7 de culoare gri, 11 de culoare verde, 7 de culoare mov și 12 de culoare galbenă), 69 de pastile Xanax, 322 de timbre LSD, 271 de grame de amfetamină, 14,50 grame de MDMA, sub forma de pulbere, 105.550 de lei, 2.080 de euro, 2 cântare, 1 aparat de vidat și 3 grindere.

  Din investigațiile efectuate în cauză și în urma administrării materialului probator, au fost reținuți, pentru 24 de ore, doi bărbați, ambii de 33 ani, din municipiul Arad.

  Ulterior, la data de 23 februarie a.c., cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Arad, care au emis, pe numele lor, mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

  Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, de sprijinul Serviciului Criminalistic și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.