sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Traficant de droguri, prins de DIICOT. Și-a transformat casa într-o seră

  de Special Arad | 18 martie 2022, 6:09 PM | Naţional

  0

  Procurorii DIICOT au găsit în casa unui bărbat din Capitală o cultură de canabis, având o instalaţie improvizată de iluminat, încălzire, filtrare aer, irigare şi fertilizare.

  Potrivit unui comunicat al DIICOT, bărbatul a fost reţinut joi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în stare de recidivă.

  Măsura a fost dispusă după ce, la aceeaşi dată, a fost efectuată o percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate un număr total de 16 de plante de canabis şi cantitatea de aproximativ 6,5 kilograme de canabis. De asemenea, în locuinţa percheziţionată a fost identificată o instalaţie improvizată pentru culturi indoor (iluminat, încălzire, filtrare aer, irigare, fertilizare), scrie Agerpres.

  Potrivit anchetatorilor, inculpatul a înfiinţat şi întreţinut în cursul anului 2022, fără drept, o cultură de canabis, a cules şi deţinut în vederea comercializării fragmente de plante de canabis.

  Traficantul va fi prezentat vineri Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

  Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul BCCO Bucureşti.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.