duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Traficanții de droguri din Arad, luați pe sus de DIICOT! Au fost găsite sute de plante de cannabis

  de Special Arad | 24 iunie 2022, 5:57 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat. La data de 23 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri de risc, în județul Arad.

  Astfel, au fost efectuate 7 percheziții domiciliare, la unul dintre imobile, fiind descoperită o cultură indoor de cannabis.

  În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 310 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, în cantitate totală de aproximativ 63 de kilograme masă verde, mai multe instalații artizanale, transformatoare, lămpi de căldură, precum și 2 telefoane mobile.

  La data de 23 iunie a.c., în baza probatoriului administrat, 2 persoane, de 37 și 43 de ani, au fost reținute, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

  Astăzi, 24 iunie, acestea au fost prezentate magistraților Tribunalului Arad, care au dispus arestarea preventivă.

  Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

  Activitatea a beneficiat de sprijinul Poliției Orașului Sebiș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.