vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pregătiți de petrecere! Au închiriat un apartament pe litoral ca să depoziteze drogurile pe care urmau să le vândă

  de Special Arad | 30 aprilie 2022, 12:23 PM | Naţional

  0

  Românii, în special tinerii, au început deja să se strângă pe litoralul românesc pentru a petrecere împreună ziua de 1 mai. Muzica urmează să răsune în difuzoare și, pentru că atmosfera trebuie întreținută, câteva persoane s-au gândit să le facă un bine celor adunați pe plajă și să le vândă droguri ca să îi țină „în priză” toată noaptea. Planul lor era unul bun. Cei cinci autori au închiriat un apartament care ținea loc de depozit și au început să pregătească marfa. Din păcate pentru ei, polițiștii le-au bătut la ușă înainte să apuce să se bucure de banii făcuți de pe urma vânzărilor.

  „Patru bărbați și o femeie. Vârste între 25 și 35 de ani. Au închiriat un apartament chiar în apropierea unui festival care era anunțat că se va desfășura pe litoral. Scopul: să depoziteze “marfa” pe care voiau să o vândă clienților. Și au început să o vândă după un plan bine pus la punct. Tot după un plan, mult mai bine pus la punct, au fost prinși în flagrant.
  Imaginile sunt de la percheziția apartamentului închiriat. Finalul: dosar penal pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Rămânem pe litoral și nu numai! O zi frumoasă tuturor! Pentru amatorii sau profesioniștii de senzații tari, să ne vedem cu bine!, se arată într-o postare făcută pe Facebook de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.