duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădean în vârstă de 29 de ani, cercetat pentru trafic de droguri. Acesta ar fi primit „marfa” prin curier

  de Special Arad | 11 martie 2022, 1:50 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  La data de 9 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au pus în executare patru mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane, din municipiul Arad, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc.

  Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză ar fi introdus în țară, de la începutul anului 2022, droguri de risc, iar unul dintre bărbați, cu vârsta de 29 de ani, din municipiul Arad, ar fi ridicat, de la o firmă de curierat, un colet de aproximativ 8 kilograme conținând droguri, din categoria celor de risc, respectiv cannabis, provenite din Spania, cu scopul de a le valorifica ulterior.

  Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, iar, în urma efectuării perchezițiilor, au mai fost descoperiți 37.000 de euro, 78.290 de lei și 15 lire sterline.

  Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului de 29 de ani, iar, ulterior, magistrații Tribunalului Arad au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere în vederea comercializării.

  Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

  La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni S peciale Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.