Vaccinarea la Vama Nădlac II va începe mâine, 2 iunie

  de Special Arad | 1 June 2021, 7:14 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Activitatea de vaccinare în Vama Nădlac II (autostradă) va începe miercuri, 2 iunie, la ora 10:00, anunță Prefectura Județului Arad.

  Va fi administrat vaccinul produs de compania Johnson & Johnson (Janssen), pentru care nu este necesar rapelul, administrându-se o singură doză pentru imunizarea completă.

  Centrul de vaccinare este amplasat pe sensul de intrare în țară, în partea dreaptă, la aproximativ 50 de metri de punctul vamal.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.