sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hlistei a fost disponibilizat de Poli Iași la o zi după ce a împlinit 29 de ani

  de Lucian Dănilă | 25 august 2023, 4:57 PM | Sport

  0

  Cătălin Hlistei a fost disponibilizat de gruparea din SuperLiga Poli Iași, la o zi distanță după ce a împlinit vârsta de 29 de ani. Piesă foarte importantă pentru UTA la începutul proiectului, în 2013, cariera arădeanului a continuat apoi la mai multe cluburi importante din România cum ar fi Pandurii Târgu Jiu, pe vremea în care evolua pe prima scenă, Rapid și Universitatea Cluj.

  Cu Rapid a evoluat în primele trei ligi, semnând cu gruparea din Giulești atunci când era în Liga a 3-a. A ajuns în cele din urmă în Liga 1, după care a fost cedat la Universitatea Cluj, echipă la care a stat doar pentru câteva meciuri și apoi s-a transferat la Poli Iași.

  Hlistei a jucat 24 de meciuri, a marcat 8 goluri şi a oferit 6 pase decisive pentru Poli Iași în sezonul trecut, în liga secundă, sezon la capătul căruia gruparea din Moldova a promovat în SuperLiga.

  „Hlistei a fost un jucător important în lupta pentru promovare. În perioada de pregătire şi în debutul din Superligă nu a mai fost acelaşi Cătălin, e adevărat că nici nu a evoluat prea mult.

  Noi acum am adus 13 jucători, suntem numeric destul de mulţi şi am decis să ne despărţim de unii jucători care nu mai intrau în vederile lui Leo Grozavu pentru viitorul apropiat” a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului Poli Iaşi, pentru Orange Sport.

  Citește și: Cătălin Hlistei a fost pus pe liber de Rapid București

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.