marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bolnavii de coronavirus nevaccinați vor fi obligați să își plătească singuri spitalizarea în Singapore

  de - | 9 noiembrie 2021, 5:34 PM | Internaţional

  0

  (foto: Google Maps)

  Guvernul orașului-stat insular Singapore anunță că bolnavii de COVID-19 care aleg să nu se vaccineze vor fi obligați să își plătească singuri spitalizarea, în cazul în care vor dezvolta o formă gravă a bolii. Decizia intră în vigoare peste o lună, potrivit Biziday, care citează Business Insider.

  Ministrul Sănătății a declarat că măsura nu se aplică celor care au recomandări medicale să nu se imunizeze, copiilor cu vârste sub 12 ani și nici celor infectați după vaccinare. Oficialul a explicat că persoanele neimunizate reprezintă „o majoritate sesizabilă a pacienților internați în secțiile de terapie intensivă și afectează în mod disproporționat resursele noastre din domeniul medical”.

  Potrivit datelor ministerului, peste 85% din populație a primit cel puțin o doză de ser anti-Covid. 18% au primit deja și a treia doză.

  Sursa: Biziday

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.