Blestemul „diMplomă” lovește din nou: Agenție de PUBLCITATE!

  de [email protected] | 22 aprilie 2014, 8:04 PM | Strada

  2

  Era foarte clar că gafa anului, serendipitatea numită „DIMPLOMĂ” a creat un precedent, ba mai mult, ar zice unii, a instaurat un TREND, așa boem cum era. Nenorocirea „de zile mari” s-a produs la Premiile ARQ 2013, la începutul acestui an, unde toate diplomele, absolut toate, au fost tipărite cu un „M” imens în plus. O literă plasată absolut aiurea, dar culmea, tocmai în textul cu cel mai mare font, bolduit, direct în „inima” diplomei. Acea gafă a fost comisă de subsemnatul. Neintenționat, bineînțeles. Scuzele nu-și mai au rostul, dar în orice caz, până la tipărire, ștampilare și ceremonia de decernare, diplomele respective au trecut prin mai multe mâini… și totuși, nimeni n-a observat eroarea la momentul oportun.

  De atunci, orice „făcător” de diplomă din Arad convoacă un grup de CTC și citesc împreună, cu voce tare, pe litere, cuvântul D I P L O M Ă. Ca și-n clasa întâia. Acest lucru mi s-a confirmat și de către PR-ul clubului Nerv, de la care am primit, la rândul meu, o diplomă – fără nicio greșeală în titlu… dar cu o altă greșeală de redactare minoră… undeva mai jos :)

  Cât despre bannerul agenției de PUBLCITATE din Boul Roșu… aici nu am niciun amestec, pur și simplu a avut ghinionul să fie observat. Dacă de omul potrivit sau nu, n-are nicio relevanță, cert e că duce povestea mai departe…

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.