Steven Spielberg a semnat un contract cu Netflix, deși este un critic acerb al platformelor de streaming

  de - | 22 June 2021, 8:45 AM | Film | Pop Culture

  0

  (foto: iran.bpositivenow.com)

  Regizorul Steven Spielberg, prin intermediul companiei sale Amblin Partners, a semnat un acord pentru a produce mai multe filme pe an pentru Netflix, un semn suplimentar al normalizării relațiilor dintre Hollywood și platformă, relatează AFP, citat de HotNews.ro.

  Parteneriatul nu înseamnă neapărat că regizorul va regiza lungmetraje pentru Netflix însuși, acordul vizează compania de divertisment Amblin, care a produs, în ultimii ani, „1917” (Oscar pentru cea mai bună imagine în 2020), „Green Book” (Oscar pentru „Cel mai bun film” în 2019) sau „Jurassic World: Fallen Kingdom”.

  Declarația publicată luni nu a specificat dacă filmele produse pentru Netflix vor beneficia de asemenea de o lansare în sălile de cinema.

  Creat în 2015, Amblin Partners este uniunea mai multor companii de producție, inclusiv DreamWorks Pictures (separat de DreamWorks Animation, care produce filme de animație).

  Acordul dintre Amblin și Netflix marchează un punct de cotitură pentru Steven Spielberg, care a fost mult timp critic al platformelor de streaming, îngrijorat în special de amenințarea pe care o reprezintă pentru cinematografe.

  Sursa: HotNews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.