Atențiune: se întorc vedete interlope! Bobby „Australianul” și Sava Docmanov reapar în Arad

  de Andrei George | 6 octombrie 2015, 7:54 AM | Culise

  8

  E o bârfă, deocamdată… dar ea circulă de ceva vreme încoace și dă fiori multora: Sava Docmanov – o legendă a lumii interlope arădene și românești (dacă nu cumva LEGENDA!) –  și-a rezolvat, pare-se, problemele cu legea  și-l bate gândul (cine altcineva să-l bată pe Sava decât gândul?…) să se întoarcă în Arad – orașul care l-a consacrat în „breasla” sa. Emigrat în Canada și posesor de dublă cetățenie, Sava Docmanov și-a ispășit cei 2 ani și ceva de condamnare pentru trafic de droguri (heroină) în Olanda încă de la începutul anilor 2000, rezolvându-și, probabil, inclusiv reabilitarea. Pe „tărâmul făgăduinței” posedă, din câte știm, o afacere cu imobiliare – și tot ce-i probabil, vrea să și-o extindă și aici… unde-i loc de de toate. Nu toți sunt bucuroși să afle asta – nu toți interlopii… vrem să accentuăm.
  De asemenea, aproape nimeni nu e bucuros să afle că se întoarce Bobby-„Australianul”, mai cu seamă că despre el se știa că e condamnat pe viață la antipozi, pentru aceeași faptă – trafic de heroină. Nici măcar fosta soție, Angy, nu e bucuroasă, din moment ce a fost văzută într-un birou de avocatură (în care nu intră decât cei care au probleme foarte mari!) în vederea „rezolvării anumitor acte de proprietate asupra unor imobile” – între care destul de celebrul local de pe strada Iustin Marșieu – actualmente închiriat de deputatul Flavius Măduța. Cu atât mai mult e bucuros Doru Dolga să afle despre întoarcerea lui Bobby – iar cine cunoaște culisele acestei informații știe foarte… foarte bine la ce ne referim.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Penes Curcanu nu se stie daca s-a mai intors de la Plevna.
   Pe când lumea se-ngrozeşte,
   Omul brav benchetuieşte
   Ş-al lui suflet se-ntăreşte!
   Tremure-se tot în lume
   Cât va fierbe sânge-n mine!
   Facă-şi cruce şi se-nchine
   Cel ce-aude de-al meu nume.
   Eu sunt braţul care frânge!
   Eu sunt ochiul ce nu plânge!
   Eu sunt gura ce bea sânge!”

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Bai pamdelea lu peste’ traiesti in desuetism daca stii ce inseamna eticologico-vocational termenul..asta micu de la antipozi ii condamnat pe viata in australia…daca vrei sa cauti o vedeta in australia din arad gasestel pe petre memetea nr1 in producerra pt
   ..medicamente si naturale sportivi…

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Ar fi extrem de tampiti sa faca asa ceva adica sa se intoarca ….inseamna ca nu stiu si nu vad ce este aici ,clar nu mai este loc de noi veniti ,fiind ei cine or fi ….au luat pesti mult mai mari si cu radacini de ani de zile si nu ii iau pe ei ……? Stati linistit papagalu la politie merge pana la o anumita scara pana la un anumit nivel dupa nu mai depind nici de ei

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.