Adrian Buleu și-a reîncălzit în fața instanței reșițene ciorba de „recuperatori moldo-ruși”…

  de Lucian Valeriu | 9 mai 2014, 1:35 PM | Investigaţii

  1

  Dacă nu știți depoziția lui Adrian Buleu în fața Instanței de la Arad… mare lucru n-ați pierdut. Adică, sunteți mai sărac cu o poveste (mincinoasă, conform oricărei raportări la logică și bun simț) despre interlopi / recuperatori ruși / moldoveni la care cică Abel Apostol ar fi avut datorii și care l-ar fi executat pe fostul patron de la Riviera în baza acestora, ca o lecție servită publicului local… Nikolai și Vladimir și-a botezat inculpatul tripurile și cică mașina și-ar fi incendiat-o în Pădurea Vladimirescu ca urmare a amenințării acestora „cu pistolul la cap”… O fi „lucrat” mult Buleu la asta în bulău… recitalul e controlat, plin de refrene memorate și de date neverificabile… dar, în fond, e dreptul lui să spună ce vrea în fața judecătorului.
  Asta a și făcut ieri, la Reșița, în fața președintelui Tribunalului Caraș Severin – magistrat care judecă fondul Dosarului Abel -, profitând de faptul că procesul a suferit o nouă amânare pentru neprezentarea martorului citat (cel care a găsit portofelul victimei, aruncat pe geamul mașinii în drum spre Băile Felix, în preajma orașului Chișineu Criș, de către Buleu)… La partitura deja cunoscută și consemnată la Dosar, Adrian Buleu a ma adăugat o „coda” – respectiv propria interpretare la gesturile fiului lui Abel, Albert Apostol, de a păstra afacerea de la Riviera și a redeschide, periodic, restaurantul în regim de club. În opinia lui Buleu, petrecerile organizate acolo ar reprezenta o blasfemie… o dovadă a lipsei de respect față de cel decedat… nu o dorință de continuitate. A prezentat, în acest sens, printuri de pe internet care i-ar putea ridica mingea la fileu și… habar n-avem pe cine și asupra a ce voia să convingă Buleu.
  Că așa, putem și noi să-l informăm că fosta sa amantă și… fabrică de bani… Mădălina Ioniță s-a dus să se reculeagă întru liniștea sufletului, la un an și 2 zile după ce l-a ucis papagalul ei pe Abel… a plecat carevasăzică cu actualul prieten… un cocalar… da… la aceleași Băi Felix… și uite ce poză și-a pus pe Facebook!… dovadă vie a faptului că nu-i respectă memoria!…

  MADALINA

  Cauza s-a amânat pentru 22 mai, a.c.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta cu recuperatorii a preluat-o de la cazul traian trifa. Ar fi avut oarece logică dacă nu l-ar fi căsăpit pe Abel ciolovecul Buleu. Bolșevicul de galați cu mulți șoldoveni stricați. Și asta e faină în scârba ei: cică funcționarea în continuare a …clubului ”riviera” ar fi blasfemie, lipsă de respect față de cel decedat. Buleu nu cunoaște termenii din crișana/banat. Când ai omorât pe cineva, așa cum a făcut-o el cu Abel – atunci nu mai poate fi vorba de blasfemie, etc. Locul crimei nu poate fi mai întinat decât este și așa va rămâne până când nu va mai fi acolo piatră pe piatră. De-acum încolo, decât să i se ridice un monument sau un mormânt bietului Abel – mai bine un loc de distracție și relaxare. nu de alta, dar nu te poți reculege și duce flori decât la locul în care se află osemintele celui decedat. Să spună Buleu unde l-a astupat pe Abel ca să nu i se mai profaneze memoria la ”Riviera”!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.