Cu ce-și petrece timpul Adrian Buleu la pușcărie?… Dă în judecată polițiștii care l-au reținut! Azi a avut loc primul termen

  de Lucian Valeriu | 20 mai 2015, 3:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad: Nu mai puțin de 5 polițiști a chemat în judecată condamnatul Adrian Buleu – respectiv toată echipa care, în seara zilei 8 mai, 2013, la o săptămână după ce l-a ucis și ascuns pe Abel Apostol, l-a reținut în zona UTA. Ciucu Fabian, Pană Teodor, Șimon Adrian, Petrușe Sebastian și Moroianu Liviu sunt cei care, în virtutea funcției și profesiei pe care o exercită, au fost delegați să se cupe de reținerea în vederea arestării a criminalului pe care probele fizice îl inculpă ca făptuitor al omorului ce a îngrozit Aradul. Buleu a deschis împotriva acestora un proces la Curtea de Apel Timișoara pentru „plângere soluții de neurmărire / netrimitere în judecată (art. 340)” – conform Dosarului nr. 3182/2015… respectiv pentru „tortură” sau „rele tratamente aplicate criminalului” – conform „folclorului de pușcărie.” CAT a declinat cauza Tribunalului Arad.

  Prima înfățișare a avut loc astăzi de dimineață – polițiștii prezentându-se la ora la care au fost citați… dar lipsind petentul. Instanța a dispus amânarea cauzei pentru 26.05.2015.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.