sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A început amenajarea spitalului de campanie la Expo, primul de acest fel din țară | Foto

  de Special Arad | 9 aprilie 2020, 3:21 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Lucrările pentru pregătirea spitalului de campanie au început astăzi la Expo Arad Internațional, în pavilioanele A și B. În scurt timp, aici vor fi tratați bolnavii arădeni diagnosticați ca fiind infectați cu coronavirus.

  Ideea pentru care omul de afaceri arădean Florin Deznan a militat, despre care Special Arad a scris săptămâna trecută, nu doar că prinde contur, ci devine o realitate.

  Astăzi, muncitorii firmei P.A.B. Romania au început să amenajeze la Expo Arad spitalul de campanie pentru tratarea bolnavilor de Covid-19. De altfel, acesta e primul astfel de spital din România.

  La fața locului a ajuns și prefectul Gheorghe Stoian, iar începând cu ora 16, consilierii județeni vor susține aici o conferință de presă, ce va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Consilului Județean Arad.

  Foto: Lucian Dănilă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.