A început amenajarea spitalului de campanie la Expo, primul de acest fel din țară | Foto

  de Special Arad | 9 aprilie 2020, 3:21 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  Lucrările pentru pregătirea spitalului de campanie au început astăzi la Expo Arad Internațional, în pavilioanele A și B. În scurt timp, aici vor fi tratați bolnavii arădeni diagnosticați ca fiind infectați cu coronavirus.

  Ideea pentru care omul de afaceri arădean Florin Deznan a militat, despre care Special Arad a scris săptămâna trecută, nu doar că prinde contur, ci devine o realitate.

  Astăzi, muncitorii firmei P.A.B. Romania au început să amenajeze la Expo Arad spitalul de campanie pentru tratarea bolnavilor de Covid-19. De altfel, acesta e primul astfel de spital din România.

  La fața locului a ajuns și prefectul Gheorghe Stoian, iar începând cu ora 16, consilierii județeni vor susține aici o conferință de presă, ce va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Consilului Județean Arad.

  Foto: Lucian Dănilă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.