A fost actualizată lista cu situația fiecărei școli din Arad și județ. Vezi în ce scenariu se află

  de Raluca Medeleanu | 3 noiembrie 2020, 9:03 PM | Coronavirus | Educaţie

  0

  Așa cum ne-am obișnuit deja, în fiecare marți, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență se emite o nouă hotărâre actualizată cu privire la scenariile în care sunt incluse toate unitățile de învățământ de pe raza județului Arad. Potrivit anexei, avem un total de 19 unități care funcționează după scenariul verde (ore la clasă), 44 unități pe scenariul galben (combinat la clasă și online) și 96 pe scenariul roșu (strict online).

  Ca noutate, dacă până acum doar grădinițele de stat aflate în scenariul roșu trebuiau să închidă, acum – conform aliniatului 13 din Hotărârea 68 – și grădinițele private trebuie să se supună acestor reglementări. Mai multe despre acest subiect însă vă invităm să citiți în ultimul update al articolului de mai jos:

  Grădinițele de la privat, oficial închise! Până acum, unele și-au continuat activitatea, chiar dacă Aradul se află în scenariul roșu, iar Horea Timiș, directorul DSP Arad, explică situația

  Revenind la situația tuturor unităților școlare, atât din municipiul Arad, cât și din celelalte localități din județ, puteți afla scenariul aferent, cât și rata de incidență calculată, în tabelul de mai jos. Menționăm că perioada pentru care se aplică restricțiile diferă, la unele fiind deocamdată până în 6 noiembrie, la altele însă până chiar în 17 noiembrie. Vom reveni pe parcurs cu modificările stabilite ulterior de autorități.

  View Fullscreen

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.