miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  A apărut noul teaser „Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”. Care sunt cele mai noi zvonuri

  de Special Arad | 17 aprilie 2015, 12:14 PM | Pop Culture | Video

  0

  Al doilea teaser oficial pentru pelicula „Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, regizată de JJ Abrams, al şaptelea film al seriei, a fost publicat joi, în cadrul unui eveniment dedicat francizei cinematografice, Star Wars Celebration în Anaheim, California.

  „Star Wars The Force Awakens” va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015.

  Studiourile Disney au anunţat ca al optulea film al seriei va fi lansat în cinematografe în mai 2017.

  Cele mai noi zvonuri despre Star Wars VII:

  • Emperor Palpatine (Darth Sidious) revine! Personajul va fi interpretat tot de actorul Ian McDiarmid, însă deocamdată nu se știe dacă e vorba chiar de Darth Sidious, sau o clonă a lui, potrivit Jedi News. Noi putem să adăugăm că în seria originală de benzi desenate, Palpatine într-adevăr a revenit din moarte, clonându-se… doar că povestea nu coincide cronologic cu cel din film. Era cu vreo 20 de ani înainte, când gemenii Jaina și Jacen Solo erau încă nou-născuți.

  • „Star Wars The Force Awakens” va introduce stormtrooper-i de sex feminin!

  • De asemenea, vom face cunoștință cu câteva personaje Mandalorieni (cum era prototipul clonelor, Jango Fett, sau fiul acestuia, Boba Fett), plus vrăjitoare Sith (probabil, „nightsisters”, cu care ne-am întâlnit în seria de desene animate Clone Wars)

  • Apare o nouă planetă: JAKKU. Deci deșertul din teaser nu e cel de pe Tatooine… potrivit Comicbook.com

  • Roboțelul-minge, care apare în cele două filmulețe de prezentare și care, probabil, se vrea a fi o concurență pentru popularitatea lui R2-D2, se numește BB-8.

  Primul teaser al celui de-al şaptelea film al seriei Star Wars a fost dat publicităţii pe 28 noiembrie 2014.

  Născută din imaginaţia lui George Lucas, franciza „Războiul stelelor” a marcat, în 1977, naşterea unui nou gen în cinema-ul comercial, popular, destinat publicului larg, în care se va remarca şi Steven Spielberg. Cei doi cineaşti, care au făcut parte din acelaşi grup de tineri regizori cu referinţe mai degrabă televizuale decât cinematografice, urmau să colaboreze, de altfel, apoi, la o altă saga de succes mondial, formată din cele patru filme „Indiana Jones”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.