duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Primul trailer „Ahsoka” și noi detalii palpitante despre distribuția noului serial Star Wars. Vezi cine îl va juca pe Grand Admiral Thrawn!

  de Tomck@t | 8 aprilie 2023, 3:48 PM | Film | Pop Culture

  0

  (foto: StarWars.com, IMDb, opoyi.com, The Direct)

  Lucasfilm a lansat ieri primul trailer al serialului „Ahsoka”, prezentând cea mai nouă aventură a personajului Star Wars Ahsoka Tano, fostul padawan al lui Anakin Skywalker. Trailerul a fost lansat vineri ca parte a Celebrării Războiului Stelelor de la Londra, scrie Variety.

  Viitorul serial Disney+ o are în rol principal pe Rosario Dawson, actrița care o interpretează pe Ahsoka, un Jedi exilat care a fost cândva ucenicul lui Anakin Skywalker, înainte ca acesta să se îndrepte spre partea întunecată a Forței și să devină Darth Vader.

  Serialul va debuta în luna august, a confirmat Disney la evenimentul „Star Wars Celebration”.

  Kathleen Kennedy și Jon Favreau l-au lăudat pe producătorul serialului „Ahsoka”, Dave Filoni, cel care a și inventat personajul în serialul „Clone Wars”, la care lucrase pe vremuri alături de părintele Star Wars, George Lucas.

  În serial va apărea și Hayden Christensen, potrivit distribuției afișate pe IMDb, cel care l-a jucat pe Anakin Skywalker în trilogia prequel și pe Darth Vader în serialul Disney+ „Obi-Wan Kenobi”. Nu se știe, deocamdată, în ce mod va apărea acesta, având în vedere că acțiunea serialului se petrece după căderea Imperiului și după moartea lui Darth Vader, dar va fi, cel mai probabil, o apariție flashback din perioada Războiului Clonelor.

  Printre personajele noi se numără un Sith numit Baylan, jucat de actorul Ray Stevenson (foto).

  Baylan - Ray Stevenson

  Sabine Wren, Hera Syndulla și Ezra Bridger din „Rebels”

  În serial vor apărea și alte personaje iubite de fanii francizei, cum ar fi Sabine Wren (jucată de Natasha Liu Bordizzo), o războinică mandalorian și artistă graffiti, pe care fanii o știu din serialul de animație „Rebels”. Tot din acel serial vine și un alt personaj, Hera Syndulla, care va apărea, de asemenea, în premieră într-un serial „live action”. Ea va fi jucată de Mary Elizabeth Winstead.

  Nu în ultimul rând, în serial va apărea și un al treilea personaj din animația „Rebels”, tot în premieră într-un serial „live action”. Este vorba de Ezra Bridger, personajul principal în serialul de animație „Rebels”, care va fi interpretat acum de Eman Esfandi.

  Și asta nu e tot!

  Ceea ce s-a anunțat abia astăzi, potrivit Collider, este ceea ce fanii Star Wars au anticipat de mult timp sau, cel puțin, sperau să devină realitate. S-a vehiculat că în serialul „Ahsoka” va apărea și un al patrulea personaj din serialul „Rebels”, antagonistul Grand Admiral Thrawn, dar pănă astăzi nu a fost confirmat de Lucasfilm actorul care îl va interpreta.

  Spre bucuria fanilor, se pare că acesta va fi nimeni altul decât cel care a dat și vocea personajului în serialul de animație, actorul Lars Mikkelsen.

  Lars Mikkelsen - Grand Admiral Thrawn
  Foto: starwarsnewsnet.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.