miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Miniseria „Obi-Wan Kenobi”, lansare specială în cinematografe?

  de Special Arad | 14 iunie 2022, 5:38 PM | Pop Culture

  0

  (foto: Disney Plus)

  Reuniunea dintre personajele Obi-Wan Kenobi, jucat de Ewan McGregor și Darth Vader, jucat din nou de Hayden Christensen, a fost unul dintre cele mai așteptate momente din acest an pentru fanii „Războiul Stelelor”. Au apărut deja patru din cele șase episoade pe platforma de streaming Disney+, dar dacă zvonurile sunt veridice, se pare că miniseria va avea, în premieră mondială, și o lansare în anumite cinematografe, potrivit The Direct.

  După cum a indicat utilizatorul Reddit r/Ezio926, o listă de pe site-ul web al lanțului de cinematografe canadiene Cineplex arată faptul că Lucasfilm și Disney plănuiesc proiecții ale întregului serial (șase episoade) intitulat „Obi-Wan Kenobi” în cinematografe selecte în ziua de miercuri, 22 iunie – ziua în care finalul serialului va fi difuzat pe Disney Plus.

  Potrivit site-ului, durata totală de desfășurare a evenimentului ar fi de 5 ore și 20 de minute, care va include și un Q&A live cu invitați ale căror nume nu au fost anunțate deocamdată. Comicbook.com subliniază însă că durata totală a celor șase episoade ar fi mai degrabă cam șase ore.

  Informația rămâne, totuși, incertă, mai ales după ce site-ul cineplex.com, din motive necunoscute, a căzut de curând, ceea ce ridică întrebarea dacă nu cumva zvonul este fals. În schimb, acest lucru poate să însemne și faptul că Disney ar fi vrut ca evenimentul să fie o surpriză anunțată la momentul oportun, eventual fără o mediatizare prea mare.

  Acțiunea serialului „Obi-Wan Kenobi” este plasată la zece ani după evenimentele din filmul „Războiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Sith” (2005) — în care cavalerii Jedi au fost eradicați prin Ordinul 66 și padawanul lui Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, a devenit Lordul Sith Darth Vader.

  În miniserie apar personaje precum Leia (rol jucat de Vivien Lyra Blair), Bail Organa (Jimmy Smits), Owen Lars (Joel Edgerton), Grand Inquisitor (Rupert Friend), Reva / The Third Sister (Moses Ingram), Fifth Brother (Sung Kang) și, desigur, Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) și Darth Vader (Hayden Christensen).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.