VIDEO cu alți doi câini agresați de bestia umană și pitbull-ul din Buteni! (FOTO-VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 9 ianuarie 2017, 6:17 PM | Știri Arad

  1

  A devenit viral filmulețul în care Ionel Stepan, din Buteni, își folosea câinele rasa pitbull pentru a răni sau chiar omorî alte animale de pe raza comunei arădene. Așa cum mulți dintre cei care citiți acest articol știți, o postare pe rețeaua de socializare Facebook a creat revoltă printre internauți duminică seara.

  O fotografie și un filmuleț postate de utilizatorul Sergiu Vasilescu au fost preluate și distribuite de Special Arad dar și de zeci de mii de utilizatori ai rețelei Facebook. Acolo se vede cum un bărbat își stârnește câinele pitbull pentru a ataca un alt câine care este legat.

  O echipă de la DSVSA Arad s-a deplasat în această dimineață la Buteni. Proprietarul câinelui a fost identificat și amendat cu 3.000 de lei, conform Legii 205/2004, Art. 25 care prevede organizarea de lupte între animale. Totodată, în urma verificărilor s-a constatat că stăpânul nu are carnet de sănătate pentru câinele său și nu este înregistrat la Poliție conform Ordonanței 55/2002 fiind un câine periculos. În același timp, am reușit să-l convingem pe proprietar să predea câinele la Adăpostul de Animale Arad. În cursul zilei de astăzi am luat legătura cu cei de la Adăpost pentru ca aceștia să-l pună într-o încăpere separată de ceilalți câini. Din informațiile noastre sunt deja câteva persoane care vor să-l adopte, dar acestea nu sunt din județul Arad. Am primit mai multe telefoane din țară, dar nu este de competența noastră pentru a verifica dacă acele persoane sunt competente pentru a ține un asemenea câine foarte greu de disciplinat. În acest sens există mai multe organizații de profil care vor face aceste verificări”. (Viorel Agud, director DSVSA, pentru Special Arad).

  Astăzi, Vlad Doru, a postat pe Facebook imagini cu alți doi câini atacați de pitbull-ul lui Ionel Stepan.

  Sunt foarte speriați. I-a lovit și cu bâta și au pus și animalul ăla pe ei”, spune stăpânul celor doi câini agresați de pitbull la îndemnul bestiei umane numite Ionel Stepan, așa cum se deduce din cele spuse de stăpânul celor doi câini.

  Totodată, în filmulețul de mai sus puteți vedea și câinele apărut în înregistrările făcute publice ieri seară (n.r. câinele negru), cel care a fost aproape omorât de pitbull, dar a fost lovit și cu picioarele de cei care asistau la bătaia dintre cei doi câini.

  catel-agresat-1 catel-agresat-2 catel-agresat-3 catel-agresat-4 catel-agresat-5

  caine-agresat-3 caine-agresat caine-agresat-2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad