De la 75 de delegați la 176 este cale lungă, iar recenta apariție în spațiul public al listelor stabilite de Falcă în mod nestatutar, ne duce cu gândul că primarul trage toate pârghiile necesare și o face sub forma delegărilor. Vorbim, desigur, despre numărul de delegați de la nivelul Organizației Municipale a PNL Arad, acolo unde lucrurile sunt controlate de către Geanina Pistru, cea despre care colegii de partid spun că îl va susține necondiționat pe Gheorghe Falcă la alegerile interne și nu pe soțul Eusebiu Pistru.

Numărul mai mult decât dublu de delegați prin care Falcă vrea să își impună puterea în partid nu poate fi explicat decât prin prisma dorinței lui de a pune mâna, prin orice mijloace, pe încă un mandat de președinte.

Ei bine, dacă vorbim despre delegați, vorbim și despre două liste. Prima dintre aceste liste este oglinda viziunii lui Gheorghe Falcă și a strategiei prin care vrea să-și umple traista cu voturi. Cea de-a doua este lista întocmită conform statutului și regulamentului intern al Partidului Național Liberal, avizată, spun sursele noastre, inclusiv de către conducerea de la București a partidului.

Citește și: Alegerile PNL Arad: „Un mare rahat”! Scrutinul de la municipiu este contestat, iar cel de la județ e pe un „butoi cu pulbere”. Bucureștiul intervine să-l pună pe Falcă la punct

În continuare vă prezentăm cele două liste, iar cifrele marcate în culoarea roșie reprezintă numărul exact de delegați pe fiecare Unitate Administrativ Teritorială din județul Arad.

Lista de delegați a lui Falcă:

NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-1 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-2 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-3 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-4 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-5 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-6

Lista de delegați aprobată de cei de la București:

CALCUL DELEGATI-1 CALCUL DELEGATI-2 CALCUL DELEGATI-3 CALCUL DELEGATI-4 CALCUL DELEGATI-5

Mihai Todoca, Andrei Fuliaș, 14 aprilie 2017, 1:53 PM