Precum își număra Năstase ouăle, așa își numără Falcă delegații: de unde „averea” asta de delegați? Vezi diferențele majore între liste (DOCUMENT)

  De la 75 de delegați la 176 este cale lungă, iar recenta apariție în spațiul public al listelor stabilite de Falcă în mod nestatutar, ne duce cu gândul că primarul trage toate pârghiile necesare și o face sub forma delegărilor. Vorbim, desigur, despre numărul de delegați de la nivelul Organizației Municipale a PNL Arad, acolo unde lucrurile sunt controlate de către Geanina Pistru, cea despre care colegii de partid spun că îl va susține necondiționat pe Gheorghe Falcă la alegerile interne și nu pe soțul Eusebiu Pistru.

  Numărul mai mult decât dublu de delegați prin care Falcă vrea să își impună puterea în partid nu poate fi explicat decât prin prisma dorinței lui de a pune mâna, prin orice mijloace, pe încă un mandat de președinte.

  Ei bine, dacă vorbim despre delegați, vorbim și despre două liste. Prima dintre aceste liste este oglinda viziunii lui Gheorghe Falcă și a strategiei prin care vrea să-și umple traista cu voturi. Cea de-a doua este lista întocmită conform statutului și regulamentului intern al Partidului Național Liberal, avizată, spun sursele noastre, inclusiv de către conducerea de la București a partidului.

  Citește și: Alegerile PNL Arad: „Un mare rahat”! Scrutinul de la municipiu este contestat, iar cel de la județ e pe un „butoi cu pulbere”. Bucureștiul intervine să-l pună pe Falcă la punct

  În continuare vă prezentăm cele două liste, iar cifrele marcate în culoarea roșie reprezintă numărul exact de delegați pe fiecare Unitate Administrativ Teritorială din județul Arad.

  Lista de delegați a lui Falcă:

  NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-1 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-2 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-3 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-4 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-5 NORMA DELEGATI C.C.J. al PNL Arad - aprilie 2017-6

  Lista de delegați aprobată de cei de la București:

  CALCUL DELEGATI-1 CALCUL DELEGATI-2 CALCUL DELEGATI-3 CALCUL DELEGATI-4 CALCUL DELEGATI-5

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Falca arata pe ultima suta de metri ca si sinucigasul care le tine strans de un fir de pai de iarba, ca s-a razgandit sa se mai sinucida. Sper ca Bucurestiul sa intre in forta si sa arunce sinistrul trio Falca- Cionca-Balcea de la butoane. Rusine triou, rusine Cionca pentru ca mai il ti in viata politica pe teleormaneanu care ii este rusine de parinti, bunici si restul de rude mintind ca este din Brad. Rusine Balcea ca ti-ai tradat colegii si crezul( daca l-ai avut) liberal.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.