miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doi foști comandanți din IPJ sunt pe lista PNL Arad la alegerile 2024 pentru Consiliul Județean Arad: comisarii șefi Șimon și Troiac

  de Alin Olteanu | 22 aprilie 2024, 2:58 PM | Politikos | Topic special

  15

  Adrian Șimon, fost inspector șef al IPJ Arad și Ștefan Troiac, fost adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean, se vor regăsi pe lista PNL Arad pentru alegerile pentru Consiliul Județean Arad, scrutin care se va desfășura la începutul lunii iunie.

  Cei doi au fost anunțați astăzi ca făcând parte din echipa PNL, de către europarlamentarul Gheorghe Falcă și primvicepreședintele liberal Iustin Cionca.

  Pe listă se regăsesc atât liberali care fac și acum parte din Consiliul Județean Arad, dar și noi nume, pe lângă cei doi foști polițiști făcându-și loc Ucu Dima (fost pe la mai multe partide) și Francisc Kemf (fost președinte al PSD Vladimirescu).

  Pe listă se mai regăsesc Iustin Cionca, actualul președinte al CJ Arad, deputatul Sergiu Bîlcea, vicepreședinții Răzvan Cadar și Ionel Bulbuc.

  Imagine din 22.04.2024 la 14.44

  Citește și: Foști comandanți de Poliție din Arad își dezvăluie culoarea politică. Unii, mai mulți… prin PNL, alții… peste drum, în PSD

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pot fi inregimentati politic acest tip de functionari publici?! Din cate stiam nu au voie sa faca politica! Politica romaneasca n-are nici doctrine, nici reguli, nici etica, nici morala! Asa se intampla unde Justitia nu functioneaza!
   Separarea puterilor in stat asigura independenta in procesul de conducere/guvernare/legiferare/aplicare.
   Au trecut peste treizeci de ani ca sa se restabileasca puterea partidului unic/totalitar!
   Daca vor in politica sa renunte la uniforma! Uniforma presupune onestitate, moralitate, simt civic, reguli si responsabilitati!
   Politicienii aradeni actuali alaturi de care vor sa fie la putere/conducere n-au demonstrat aceste calitati!

   +14 voturi
   +1
   -1
  2. Dacă și simon a ajuns în CJ…praf și pulbere se alege de tot. Cum de nu discuta nimeni de motivele pensionarii??? Chiar nu are schelete în dulap?
   Aleși pe spranceana, unu mai competent ca altu’.
   Jalnic.
   C.J. arata ca o boxa a acuzaților…unu mai pătat ca altu.

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.