Operațiune dificilă de salvare a 100 de turiști blocați în Bucegi

  de Special Arad | 29 noiembrie 2017, 8:13 AM | Naţional

  0

  Peste o sută de turişti au rămas blocaţi pe Platoul Bucegi, din cauza viscolului! Din fericire, aceştia au fost salvaţi de jandarmi şi de salvamontişti, informează Realitatea TV.

  Printre turiști s-a numărat și un bărbat în vârstă de 72 de ani, care a fost transportat cu targa, după ce a suferit o întindere musculară. Oamenii au fost coborâţi de pe munte în grupuri. Unii au fost escortaţi la Piatra Arsă, iar alţii la Peştera, unde aveau autoturismele. Potrivit autorităţilor, turiștii au urcat pe munte pentru a asista la miracolul piramidei soarelui, fenomen natural care are loc pe 28 noiembrie.

  sursa: realitatea.net

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad