„Metoda Maradona”. Un hoț de portofele le-a făcut demonstrație jandarmilor, după ce a fost prins azi noapte

  de Special Arad | 11 December 2022, 2:32 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  În noaptea dintre 10 și 11 decembrie 2022, în jurul orei 01:30, echipajul de jandarmi aflat în serviciu în zona Ștrandului Neptun, din municipiul Arad, a fost sesizat de un grup de tineri cu privire la faptul că unuia dintre tineri i-a fost sustras portofelul cu acte și bani, de către un bărbat care inițial l-a prins de curea. Ulterior acesta i-a înapoiat portofelul cu tot cu acte, însă fără cei 300 de lei din el, pe care bărbatul i-a reținut.

  Jandarmii arădeni au început verificările și, în acest timp, a apărut un alt tânăr care a sesizat faptul că a rămas fără portmoneu tot în urma unei prinderi de cureaua pantalonilor, venită din partea unui bărbat necunoscut. În urma semnalmentelor oferite de cei doi tineri, jandarmii arădeni au procedat la verificarea zonei și în cel mai scurt timp au identificat bărbatul, în vârstă de 33 de ani. Au procedat la legitimarea și efectuarea controlului corporal al acestuia.

  Bărbatul în vârstă de 33 de ani a recunoscut că el a luat portofelele celor doi tineri, dar că nu mai are cei 300 de lei pe care i-a sustras de la primul tânăr deoarece i-a cheltuit într-un local. Bărbatul a insistat să le prezinte jandarmilor arădeni modul de operare pe care o numea „metoda Maradona” – o tehnică folosită pentru deposedarea unei persoane de portofel, pe care „a folosit-o în premieră la Arad”.

  Pe numele bărbatului jandarmii arădeni au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunea de furt. Actele întocmite vor fi predate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.