O carieră încununată cu succes. Îndrăgita Carmen Mărginean se retrage de la Teatrul de Marionete

  de Raluca Medeleanu | 18 mai 2017, 10:41 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Știri Arad. Activitatea de peste 40 de ani a maestrului păpușar Carmen Mărginean, cea mai veche membră a echipei de la Teatrul de Marionete, ia sfârșit o dată cu finalul ediției din acest an a festivalului internațional Euromarionete, aceasta depunându-și cererea de pensionare.

  Carmen Mărginean a împlinit în acest an 42 de ani de activitate la Teatrul de Marionete din Arad. Îndrăgita marionetistă din Arad este cea mai experimentată și cea mai premiată (în țară și străinătate) în activitate din România. Este singurul actor marionetist din Arad care este menționat în singurul dicționar de specialitate editat de UNITER. O viață plină de efort, dedicată întru totul celei mai mari pasiuni: marionetele.

  Dar iată că această muncă grea, răsplătită prin zâmbetele și aplauzele micuților spectatori, se încheie.

  Mulțumim pentru ce ai dedicat Aradului, Carmen Mărginean!

  Citește și Maestrul păpușar Carmen Mărginean împlinește 40 de ani de Teatru de Marionete! Bucuria copiilor, anii de actorie și ignoranța administrației

  IMG_8064interviu carmen marginean teatru de marionete (1)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad