marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Două tramvaie s-au ciocnit la UTA. Un călător a ajuns la spital

  de Raluca Medeleanu | 8 mai 2024, 3:02 PM | Știri Arad

  1

  captură video Facebook

  Miercuri, la orele amiezii, a avut loc un accident între două tramvaie, în zona UTA din municipiu. În urma impactului, unul dintre călătorii din tramvaiul nou de tip Civitas a ajuns la spital.

  Contactat telefonic, directorul Companiei de Transport Public Claudiu Godja a declarat pentru Special Arad că în funcție de cele stabilite de Poliție se vor lua măsurile corespunzătoare. Poliția este la fața locului și face măsurători și ia declarații.

  Din primele informații, incidentul s-a produs cel mai probabil din neatenția vatmanului din tramvaiul model mai vechi, care se afla în spatele tramvaiului Civitas. În urma impactului, două persoane din tramvaiul Civitas au acuzat dureri la cap. Una dintre acestea, o femeie de 57 ani, a fost transportată la spital, cu traumatism cranian și de umăr.

  „Probabil că accidentul s-a produs din neatenția celui din spate. Primul tramvai a oprit la macaz și a fost lovit din spate. Daunele sunt pe parte de caroserie, cercetăm evenimentul, de fapt acum poliția cercetează. A făcut măsurători. S-a deschis și dosar penal”, a explicat directorul CTP.

  Claudiu Godja a menționat că în funcție de ce va stabili Poliția, este posibil ca vatmanul să fie sancționat disciplinar, chiar și să suporte cheltuielile pentru daunele materiale aduse tramvaielor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.